Wayfinding en infografiek voor een optimale gebruikerservaring.

Ontwerp en ontwikkeling van een efficiënte en intuïtieve wayfinding en infographics voor middelgrote en grote organisaties.

Peter Willems
Wayfinding & Infographics

Mensen op weg helpen naar de juiste informatie of de juiste bestemming. Complexe omgevingen inzichtelijk maken en moeilijke processen vereenvoudigen. Analyse, ontwerp en de psychologie erachter, net daar ligt mijn expertise.

Mijn roots liggen bij de infografiek en illustraties. Deze informeren ons op visuele wijze. 20 jaar ervaring zet ik in om wayfinding, signalisatie en infographics te ontwerpen voor gebruikers van o.a. openbaar vervoer, deelmobiliteit, luchthavens, openbare ruimte, musea, ziekenhuizen en kantoren.

Je doet beroep op onze diensten voor projecten waar de gebruiker, lezer of bezoeker centraal staan.

Siviglia Berto
Wayfinding & Signage Project Manager

De deelnemer, de bezoeker centraal stellen om zo organisch de weg naar de juiste bestemming te vinden. Je past de wayfinding en signalisatie aan de bezoeker aan in plaats van de bezoeker in een signalisatieplan te forceren.

De belevenis, daar ligt mijn expertise en passie. Mijn basis ligt op het gebied van evenementen, incentives en marketing.

Mijn 20 jaar ervaring zet ik in om wayfinding en signalisatie organisch te laten verlopen, te plannen en te implementeren. Dit samen met Peter te ontwerpen voor gebruikers van o.a. openbaar vervoer, deelmobiliteit, luchthavens, openbare ruimte, musea, ziekenhuizen en kantoren.

Je kan mij inzetten voor projecten met een complexiteit aan betrokken partijen en hun belangen, waarbij het belang van de gebruiker voorop moet blijven staan.

Nood aan een gestructureerd aantal beslissingen die leiden tot uw bestemming? Vraag uw gratis gesprek aan.

Een verkennend gesprek over uw uitdaging. On- of offline.