Wayfinding voor een optimale bezoekers ervaring.

Ontwerp en ontwikkeling van een efficiënte en intuïtieve wayfinding en bewegwijzering voor middelgrote en grote organisaties.

Peter Willems
Wayfinding & Signage Design

Mensen op weg helpen naar de juiste informatie of de juiste bestemming. Complexe omgevingen inzichtelijk maken en moeilijke processen vereenvoudigen. Analyse, ontwerp en de psychologie erachter, net daar ligt mijn expertise en mijn passie.

Mijn basis ligt op het gebied van infografiek en illustraties, dé visuele communicatie. Mijn 20 jaar ervaring zet ik in om wayfinding en signalisatie te ontwerpen voor gebruikers van o.a. openbaar vervoer, deelmobiliteit, luchthavens, openbare ruimte, musea, ziekenhuizen en kantoren.

Je kan mij inzetten voor projecten met een complexiteit aan betrokken partijen en hun belangen, waarbij het belang van de gebruiker voorop moet blijven staan.

Siviglia Berto
Wayfinding & Signage Project Manager

De deelnemer, de bezoeker centraal stellen om zo organisch de weg naar de juiste bestemming te vinden. Je past de wayfinding en signalisatie aan de bezoeker aan in plaats van de bezoeker in een signalisatieplan te forceren.

De belevenis, daar ligt mijn expertise en passie. Mijn basis ligt op het gebied van evenementen, incentives en marketing.

Mijn 20 jaar ervaring zet ik in om wayfinding en signalisatie organisch te laten verlopen, te plannen en te implementeren. Dit samen met Peter te ontwerpen voor gebruikers van o.a. openbaar vervoer, deelmobiliteit, luchthavens, openbare ruimte, musea, ziekenhuizen en kantoren.

Je kan mij inzetten voor projecten met een complexiteit aan betrokken partijen en hun belangen, waarbij het belang van de gebruiker voorop moet blijven staan.

Nood aan een gestructureerd aantal beslissingen die leiden tot uw bestemming? Vraag uw gratis gesprek aan.

Een verkennend gesprek over uw uitdaging. On- of offline.